Βάλτε τη λέξη αναζήτησης

Τρόποι αποστολής και πληρωμής

PEN’S ART – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες εφ’ όσο το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο.

Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας, Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ, / κακές καιρικές συνθήκες κυρίως για αποστολές απομακρυσμένων περιοχών όπου μπορεί να προκύψει απαγορευτικό απόπλου, / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρίας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

1. ACS COURIER

Για την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας, Το pensart.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ACS.

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές όπου ενδέχεται να είναι από 4 έως και περισσότερες μέρες.

 Το κόστος αποστολής είναι 4.00 € για όλη την Ελλάδα μέχρι 2 κιλά (και 2.00 € για κάθε επιπλέον κιλό) εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας. Για το αναλυτικό κόστος θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά. Η παράδοση Σαββάτου έχει extra χρέωση +2 ευρώ. Αν η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, αυτή χρεώνεται 2 ευρώ.

 Αν η παραγγελία σας παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS, https://www.acscourier.net/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό).

 Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100€ 

 Το προσωπικό του pensart.gr μπορεί να σας ενημερώσει για τυχόν απορίες ..

2.  SPEEDEX COURIER

Για την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας, το pensart.gr συνεργάζεται και με την εταιρεία SPEEDEX.

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές όπου ενδέχεται να είναι από 4 έως και περισσότερες μέρες.

 Το κόστος αποστολής είναι 3.00 € για όλη την Ελλάδα (για τα πρώτα δύο κιλά, συν 1 ευρώ ανά κιλό για περισσότερα), εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της SPEEDEX ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας. Για το αναλυτικό κόστος θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά. Αν η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, αυτή χρεώνεται 2 ευρώ.

 Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 € 

 Το προσωπικό του pensart.gr μπορεί να σας ενημερώσει για τυχόν απορίες ..

3. ΕΛΤΑ

Το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ σε δέματα έως και 1 κιλό και αυξάνεται κατά 0,50 λεπτά ανά κιλό.

Στην περίπτωση αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο προορισμού, ενδέχεται να φτάσει και τις 4 εργάσιμες ημέρες.

Αν η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ, http://www.elta.gr/el-gr/home.aspx εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 800-11-82000.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε για την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πώς μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Αν η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, αυτή χρεώνεται 2 ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 € 

4. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας στo Πυθαγόρειο Σάμου χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα μας βρείτε:

 Οδός Πυθαγορείου – Ηραίου, 83103

 Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε στο pensart.gr με τους εξής τρόπους!

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Στο www.pensart.gr δεκτές γίνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές  έχετε τη δυνατότητα  εξόφλησης του ποσού μέσω δόσεων (3, 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48 δόσεις). Σημειώστε ότι το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο των δόσεων ανέρχεται σε 8,9%, καθώς και ότι τόσο οι  έντοκες και άτοκες δόσεις, όσο και  το επιτόκιο ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PAYPAL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ:

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.
Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για on-line παραγγελίες από το www.pensart.gr και για αποστολή στο χώρο σας με ACS ή παραλαβή από κατάστημα της ACS.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για εσάς που προτιμάτε την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των εταιριών courier ACS ή SPEEDEX ή ΕΛ.ΤΑ και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος αντικαταβολής με ACS Courier είναι  2 €, με SPEEDEX Courier είναι 2 € και με τα ΕΛ.ΤΑ είναι 2 €

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα αντικαταβολής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή  μέσω του Τραπεζικού συστήματος.

• Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά.

• Προετοιμάζουμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας.

• Καταθέτετε ή μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό μας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας.

• Ενημερώστε μας για τη μεταφορά στο (0030) 22730 22447 (ειδικά αν πρόκειται για μεταφορά από άλλη τράπεζα) ή με email στο info@pensart.gr 

• Επιβεβαιώνουμε και αποστέλλουμε την παραγγελία.

Alpha bank Iban: GR4201406020602002002010258

Eurobank Iban: GR7702603630000530100270916

National Bank Iban: GR0401108260000082640032841

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Αθανάσιος Κόττορας

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα εμπορεύματα από το κατάστημα μας μπορείτε να πληρώσετε με τη παραλαβή. Επιπλέον, στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε ζωντανά τα προϊόντα πριν προβείτε σε αγορά. Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα. 

Θα μας βρείτε: Οδός Πυθαγορείου – Ηραίου, Πυθαγόρειο Σάμου τηλ. +30 6931384847

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους επιστροφής προϊόντων.

  1. Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός διαστήματος 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος/προϊόντων. Επίσης ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του, χωρίς αυτή να υπόκειται σε περιορισμούς και να εκτελείται υπό προϋποθέσεις.
  2. Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρήσει την αρχική συσκευασία και να έχει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ:)

Σε περίπτωση επιστροφής

1) Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί , ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2) Τοποθετείτε  μέσα στην συσκευασία που έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα , εφ΄ όσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3) Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ΄ όψιν  τμήματος επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους , θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.